Over SOHK

In de visie van School Of Heart Knocks doet ieder mens wat dicht bij zijn hart ligt. Deelnemers van School of Heart Knocks leren op zoek te gaan naar zelfinzicht en naar hun eigen kracht: wat inspireert hen, waar ligt hun passie, wat willen ze? De school speelt in op de, door veel leerlingen genoemde, oorzaak; “school is saai” of “de opleiding was inhoudelijk toch niet wat ik wilde”.

Bij SOHK bepalen de deelnemers hun volgende stappen. Ze starten met de skills die ze al bezitten en leren onder meer vaardigheden op het gebied van (cultureel) ondernemerschap, door bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. De deelnemers worden door rolmodellen geïnspireerd die masterclasses komen geven. De ‘school’ vergroot uiteindelijk hun binding met de samenleving en de deelnemers vinden weer inspiratie om bijv. hun opleiding af te maken of werk te vinden met behulp van de geleerde vaardigheden en- attitude.

School Of Heart Knocks ondersteunt met een bestaand netwerk van mogelijke opdrachtgevers waarbij deelnemers kunnen aansluiten.